Peugeot 1. 6 Vti Motor Vélemények

Friday, 29-Apr-22 00:05:03 UTC
  1. Motor
  2. For sale
  3. Peugeot 308 1.6 VTI Executive: Bajor erőforrással | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Mindegy. Leszedték a hajtókarcsapágyakat, vezérművet, amikről tájékoztatást nem adtak, a jó kapcsolaton múlt, hogy a szervíz egyáltalán odaadta a dokumentumokat, fényképeket, amiken látható csíkok, barázdák voltak 15 ezer km. -nél. Le is írták a szervíznek, hogy egy korábbi kenési rendellenesség az oka, ez nem normális, de szerintük nem kell tenni semmit. Csak időhúzásra játszottak, most jöttem rá a kocsi 5 éves korában. Szervíz nem tehetett semmit, szétszedni jobban nem engedte az importőr, pedig még jócskán garancián belül megelőzhetőek lettek volna a bajok. Nagyon bunkó módjára viselkedett az importőrnél mindenki, annyit írtak le, hogy bármikor bármi lesz megoldjuk, hiszen be lett jelentve a hiba. Mint mindenki más én is megnyugodtam erre. Tavaly kezdődött, hogy nyáron 1000-1200 km-enként egy liter olajat evett a kocsi, ja 1 napos korától kormos a benzines motor kipufogója, erre sem tudtak soha mit mondani, ez természetes szerintük. 4 évesen 50000km-nél vissza a szervízbe, olajfogyasztás jegyzőkönyv minden megvolt, és jött a nagy Peugeot Hungária, hogy nem függ össze a garancia alatti hibával, így oldjuk meg mi a problémát.

Motor

Semmi rázás, semmi bakugrálás, semmi álsportos keménység, inkább franciás jó modor és kellem jellemző a rugózásra, s ez nagyon rendben van így! Különösen az, hogy mennyire fogja az utat a 207 SW, mintha oda lenne ragasztva hozzá. Kimondott szórakozás fék nélkül belecsűrni egy kanyarba, és élvezettel figyelni, ahogy rezzenés nélkül rajzolja az ívet a kocsi. Közben nyoma sincs nyikorgásnak, a karosszéria önállóskodó "életének", merev az egész, ahogy kell. Kis gavallér A kis Peugeot úgy bánik gazdájával, mint egy gavallér a szíve hölgyével, azaz kedves udvariassággal. Kisebb holmihoz elegendő felnyitni csak a hátsó szélvédőt, alacsony és fémmel védett a rakodóperem, jó formájú és elég nagy a csomagtartó, egy mozdulattal átrendezhetők a hátsó ülések, hogy teljesen sík padlót adjanak, a hűtött kesztyűtartóban nem olvad meg a csoki, sötétített hátsó üvegezés teremt intim hangulatot, kellemesen működik a klíma és szépen szól a zene – azon kapja magát az ember, hogy minduntalan köszönömöt akar mondani a kocsijának.

Motor, meghajtás, menettulajdonságok A Peugeot 308 középső és legerősebb benzinmotorja a BMW-vel közös fejlesztés. Mindkettő 1, 6 literes, de a gyengébbik 120, az erősebbik 150 lóerős. Tesztautónkat az előbbi mozgatta, amelyet nemcsak könnyűfém felépítése és Valvetronic szelepvezérlése emel a legfejlettebbek közé, hanem az is, hogy víz- és olajszivattyúja a motor pillanatnyi szükségleteinek megfelelően működik. Nem teszi aszfalttépővé az autót, de kellően dinamikus, s ha kell, az alacsony fordulatszámot is jól tűri. A futómű elöl McPherson, segédalvázon, kanyarstabilizátorral, hátul csatolt hoszszanti lengőkaros. Az elektromos rásegítésű kormány 2, 75 fordulatot igényel a két szélső helyzet között, a fékek fogáspontja nagyon jól kitapintható, hatásuk egyenletes. Mindezeknek köszönhetően igen kellemesen, sőt olykor virtuskodva is autózhatunk: a motor felpörgetve jól gyorsít (és szép a hangja), kanyarban pedig csak versenytempóban kezdi kifelé tolni az orrát az ívről az autó, de ilyenkor is könnyű visszaterelni.

peugeot 1. 6 vti motor vélemények 1

For sale

A leghatékonyabb verziók a Saxo 1. A VTi előtaggal ellátott motor 115-ös módosítása semmi köze a hírhedt. Múlt hónapban jött a megkeresés, hogy édesanyja számára Citroen DS4-es. VTi benzinmotorral, 120 lóerővel. Az UZ motorcsalád megjelenésekor előremutatónak számított, ennek ellenére semmilyen nagy tervezési, vagy kivitelezési hiba nem.

A két motor azonos hengerűrtartalmú és furatú-löketű. Az autószerelők alaptétele lehetne, hogy nincs olyan motor, amelyik nem romlik el. Miután a motor kihült, a hiba megint megszűnt újraindításkor. Hogy az újdonság ne legyen elődje ellenfele, a Citroën egy hosszított C4 Grand Picasso. VTi 88 kW adja, második fokozata a THP motor 103. Az autó egyenletesen halad és egészében jól csillapítja az út hibáit. VTi és Citroën C-Elysée BlueHDi 100. Nem mond ellent ennek az 1, 6-os szívó benzinmotor 6, 9 literes. Motorolajdoktor: Akkor se térj el a gyárilag előírt olajtól, ha sok fogy belőle! A hiba a legegyszerűbben az alkatrészek cseréjével orvosolható. Akárcsak a Citroen C4 Picasso, úgy a Scénic is két kivitelben került piacra. VTI Executive: Bajor erőforrással. Antipollution Fault hibaüzenet is megjelenik és folyamatosan világít a kis sárga motor -piktogram. Honda Civic, Renault Mégane, vagy a családtag Citroen C4). V benzines fűzött blokk hengerfejjel eladó. Egy igazán komoly hiba történt a Prince sorozatú motoroknál.

  1. Peugeot 1. 6 vti motor vélemények 2017
  2. UPC cikkek - Privátbankár.hu
  3. Peugeot 1. 6 vti motor vélemények video
  4. Elszámolási betétszámla helye a mérlegben
  5. Peugeot 1. 6 vti motor vélemények en
  6. Peugeot 1. 6 vti motor vélemények 1
  7. 10 nap alatt 3 kg video
  8. Peugeot 1. 6 vti motor vélemények 3

Peugeot 308 1.6 VTI Executive: Bajor erőforrással | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Alkudozzunk a szervízzel, és talán olcsón megcsinálják. Nem függ össze? Akkor mivel függ össze? Most a saját szerelőmre bíztam, ha már fizetek érte, így biztos nem szúrnak ki velem. A fogyasztóvédelem tehetetlen már, elmondták, hogy direkt erre játszottak. A kereskedő akinél vettük megszünt. Kaptunk ajándékba jó esetben egy 600 ezres teljes motorfelújítást. Kösz Peugeot Hungária! Ja azthiszem ezeket a motorokat már nem is szerelik az új modellekbe. Mindenki ha gond van a Fogyasztóvédelemhez menjen az első furcsa hozzáállás után!!!! Ez nagyon fontos! Szeretem a peugeotokat, de az importőr miatt soha többet nem lesz ilyen kocsi! Képeken a 15000 km-nél kiszerelt alkatrészek! Hibalista - 8000-nél fűtőmotor - 10000-nél ablakemelő - 15000 körül furcsa zörgés a motorból, klíma, szíjfeszítő, féklevegőkompresszor csere, azóta is zörög - 30000-nél fékbetétek, első tárcsák - 40000-nél generátor-klíma-vízpumpa szíj cseréje (elszakadt) - 48000-től 1000 km-en 1 l olaj!!! - Eddig 3 vízpumpa. - Kormos kipufogó a kezdetektől, minden hónapban depollution system hibakód.

Semmi gond, minden úgy működik, ahogy kell. NAGYON megérte a pénzt, még mindíg ugyanezt venném meg... Hibalista - 12. 000 Km után még semmi gond, újszerű. - Minden remekül működik és az az érzésem ez - még sokáig így is lesz...! - Minden ezt sugallja. Ide hordtam szervizbe Értékelése: Képek az autómról Fenntartási költség (10) Évjárat 2008 Kényelem Használati időtartam 1 év Teljesítmény (9) Km vásárláskor 0 Megbízhatóság Vezetett km 12000 Szerviztapasztalat Átlagfogyasztás 6 l Előző autója? Ford Mondeo Következő autója?? Ennyire szerette Megérte a pénzét? nem Verdikt (8. 7/10) Ha ön írta, adja meg az emailcimet, amit megadott, amikor irta az ítéletet. Peugeot 308 2007 (2007) További ítéletek (31 db)

peugeot 1. 6 vti motor vélemények e

Egyébként miért is ne?

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót. A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe. Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk. Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük. Támogatom