József Attila Művelődési Központ Dunakeszi / Megújul A Dunakeszi József Attila Művelődési Központ | Dunakeszipost

Friday, 29-Apr-22 02:00:08 UTC

VOKE József Attila Művelődési Központ A VOKE József Attila Művelődési Központ Dunakeszi szívében várja Vendégeit, mindazokat, akik művelődni, szórakozni, kikapcsolódni vágynak. Széles programkínálatunkban megtalálhatók: színházi darabok, kiállítások, önálló esték, beszélgetések, koncertek. A Dunakeszi Teátrum szervezésében már évek óta befogadó színházként kiváló színházi darabokkal várjuk kedves Vendégeinket. Tovább 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17. Ajándékozzon ajándékutalványt! Az ajándékutalvány, a rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor. Ami a színlapra nem fért ki Blog Beszámolók, érdekességek, interjúk a programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba! Hírlevél feliratkozás Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról! Tisztelt Ügyfelünk! Mint a legtöbb weboldal, a is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel.

VOKE József Attila Művelődési Központ műsora | Jegy.hu

VOKE József Attila Művelődési Központ felújítása 2017-01-31 14:45:00 Kész Megújult a VOKE József Attila Művelődési Központ Teljeskörű felújításon esett át VOKE József Attila Művelődési Központ Dunakeszin. A felújítási munka eredményeként teljesen új külsőt kapott a József Attila Művelődési Központ, valamint megtörtént az épület belső korszerűsítése, bővítése és átalakítása is. Dióssi Csaba, Dunakeszi város polgármestere elmondta, hogy mind a Művelődési Központ, mind a Dunakeszi Programiroda kínálata iránt egyre nő a kereslet, hiszen a lakosság nagyon nyitott a sport- és a kulturális programokra. A VOKE felújítására teljes önkormányzati finanszírozással került sor. A felújítási munkák magukban foglalták a teljes energetikai felújítást: a homlokzat- és tetőszigetelést, a nyílászárók cseréjét és az épület akadálymentesítését is, valamint a belső terek és az energetikai hálózat korszerűsítését. A beruházás eredményeként még magasabb színvonalra emelkedett a kulturális élet Dunakeszin. DIÓSSI CSABA Dunakeszi Város Polgármestere Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön minden, Dunakeszit érintő fontos eseményről.

2017/12/18 Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola energetikai fejlesztése Átadtuk az új óvodát Dunakeszin Aranyalma Óvoda Új, 4 csoportszobás óvodai intézmény épült Dunakeszi Alagligeten. A beruházás 330 millió forint európai uniós támogatás és jelentős összegű önkormányzati önerő felhasználásával valósult meg a VEKOP-6. 1. 1-15 Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése c. pályázati konstrukció keretében. Az Aranyalma Óvoda 2020. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit a dunakeszi gyermekek előtt. 2020/09/02 Befejeződött a Piros Tagóvoda felújítása Piros Óvoda A projekt keretében megvalósult az óvoda nyílászáróinak cseréje, a homlokzatok és födémek hőszigetelése, a fűtési rendszer és a használati melegvíz rendszer korszerűsítése, a forfa épület belső felújítása és tetőhéjalásának cseréje, új tornaszoba és szertár építése, az összekötő folyosó átépítése, a kerékpártároló bővítése, a konyhai helyiségek korszerűsítése, eszközbeszerzés és projektarányos akadálymentesítés.

A fejlesztés eredményeként XXI. századi színvonalon tudja biztosítani az Önkormányzat az óvodai ellátást az intézményben és létrejöttek a mozgásfejlesztés tárgyi feltételei. 2020/03/18 Rendkívül népszerű az új dunai strand Városi strand Elkészült a dunai strand, és mint az a kisfilmben is látható, a lakosság birtokba is vette, a kánikula idején rendkívüli népszerűségnek örvendett. 2017/08/03 Gőzerővel zajlik a dunai strand kialakítása Városi strand Elkészültek a 450 méter hosszú, 34 ezer m²-es telken fekvő dunakeszi strand tervei, a tereprendezés megkezdődött. A Liget utcánál kezdődő, majd a Katonadomb mögött végighaladó partszakaszon városunkban reményeink szerint megépül a Duna magyarországi szakaszának legjobb strandja. 2017/05/08 Elkészültek a dunai strand tervei Városi strand Megnéztük a 600 méter hosszú, 34 ezer m²-es telek terület-felhasználási javaslatát, avagy azt, hogyan fog kinézni Dunakeszi dunai strandja. 2017/03/14 Dunai stranddal bővül a Katonadomb Városi strand Valóra válhat a dunakeszi álom, a Képviselő-testület támogatásának köszönhetően városunkban megépül a Duna magyarországi szakaszának legjobb strandja!

Fejlesztések

  1. Remények földje 1. évad 36. rész tartalma » Csibészke Magazin
  2. Megújul a dunakeszi József Attila Művelődési Központ | Dunakeszipost
  3. Könyvjelző: Jenny Han: Utóirat: ​Még mindig szeretlek! (A fiúknak, akiket valaha szerettem 2.)
  4. Zárt vagy nyitott cellás purhab szigetelést válasszunk? | Retró Legendák
  5. Fehér akác pér heti menü
  6. Citromail nem enged belépni 2012 relatif
  7. VOKE József Attila Művelődési Központ műsora | Jegy.hu
  8. Die hard drágább mint az elected officials

48. Telefon: +36 70 866 9089 Ismertető: A Révész István Helytörténeti Gyűjtemény Dunakeszi település múltját mutatja be a kezdetektől. A gyűjteményben lévő tárgyakat, iratokat, fotókat a dunakeszi polgárok, lakosok adományozták és adományozzák ma is. A gyűjtemény előzetes bejelentkezés alapján látogatható. A gyűjtemény örömmel fogad minden tárgyi, képi, írásos felajánlást, így még jobban bemutathatjuk településünk múltját az érdeklődők számára.

A Formációs Táncklub legfontosabb feladata a város különböző programjainak színesítése. A Felnőtt Tánciskola két csoportjába felnőtt párok, házaspárok járnak. Ők a korábban tanult táncokat elevenítik fel, illetve új táncokat tanulnak. Duna-Gyöngye Néptáncegyüttes Az együttes 1993-ban alakult a helyi Radnóti Miklós Gimnázium kisdiákjaiból. Rendszeresen részt vettek a város és az iskola különböző rendezvényein. A már leérettségizett diákok kezdeményezésére költöztek át a VOKE József Attila Művelődési Központba, ahol jelenleg is működik. Az évek során jártak Erdélyben, Olaszországban, részt vettek csehországi és németországi fesztiválokon is. 2005 márciusában nagy sikerrel szerepeltek Szentendrén a "Tavaszköszöntő" néptáncgála műsorán. Műsorukban magyarországi és erdélyi számok szerepelnek. Fellépést is vállalnak ha hívják őket! Babják Színjátszó Stúdió A VOKE József Attila Művelődési Központban 2001. októberében kezdte meg működését Babják Annamária színművész vezetésével. Drámajátékok, készségfejlesztő gyakorlatok során a gyerekek átélhetik a testbeszéd, a mimika, a mozgás, a fantázia, az abszurd játékok élményeit.

Tixa // VOKE József Attila Művelődési Központ - Dunakeszi

Évente kétszázezer főnél több a látogatók száma. Immár másfél éve működik az Őszi Napsugár Nyugdíjas Napközi, hétköznap 9-14 óráig. Jelenleg 30 tagja van. MÁV Magyarság Férfikar A férfikar 1926-ban alakult. A kórust 1990 óta Surán Sándor karnagy vezeti. Állandó résztvevői Dunakeszi és Göd város rendezvényeinek. Rendszeresen szerepelnek a Magyar Rádió Kóruspódium műsorában, templomi hangversenyeken, a szerencsi, a szolnoki és az abasári országos dalostalálkozókon. Elindítói és állandó résztvevői az immár hagyományos városi karácsonyi hangversenyeknek, melyeken felnőtt és ifjúsági kórusokkal közösen szerepelnek. MÁV Magyarság Fúvószenekar Az ország legidősebb vasutas fúvószenekara, 1926 óta működik. Fennállása során nagyon sok alkalommal lépett fel szép sikerrel városi és területi ünnepeken, MÁV tisztavatásokon, a Tavaszi Fesztivál rendezvényein, budapesti térzenéken. Az I. és IV. Országos vasutas Fúvószenekari Találkozók szervezője. A hagyományos darabok, és musical átiratok mellett igényes "könnyűzenét" is játszó zenekar örömmel fogad minden felkérést.

android vs ios melyik a jobb

Cím: 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17. Vezető: Csoma Attila intézményvezető Telefonszám: 06-27-543-225/102, 103 m. ( 105 m. ), 06-30/618-6833 Fax: 06-27-543-225/108 m. Vasúti telefonszám: nincs E-mail: Weboldal: Facebook: VOKE József Attila Művelődési Központ A Vasutasok Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesület József Attila Művelődési Központja 1926. májusa óta működik városunkban. Pest megye egyetlen egyesületi működésű intézménye. A művelődési központban működő több művészeti csoporton kívül otthont ad számos kulturális és egyéb eseménynek, képzésnek, tanfolyamnak, szakmai fórumnak. A településen működő egyesületeknek, alapítványoknak, egyéb szervezeteknek otthona, székhelye. A kulturális munka végzéséhez állami támogatás, városi finanszírozás, támogatások, pályázatok, együttműködési alapon kapott pénzeszközök, saját bevételek, tartós bérlemények, vállalkozási bevételek nyújtanak segítséget. A művelődési központ tulajdonosa a Magyar Államvasutak Zrt., fő egyesületi szervezete a Vasutasok Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülete (VOKE), közhasznú szervezet.

borsod abaúj zemplén megye látnivalók boku no hero academia 2 évad 24 rész
  1. Mikrohungária sport kft nyitva tartás
  2. Ezt impuls 36 weatherból w łydce video
  3. Xbox 360 kinect fitness játékok free